Fin Mad 63

Bøffelmælks-mozarella og Røget And med Pestomarinade.:

På en tallerken anrettes en fyldig portion pluksalat ( alt kan bruges ).

Herpå anrettes 4 –5 tyndtskårne skiver andebryst og ¼ mozarella i skiver samt tomater, persille o.l. – Overhældes med marinaden og drysses med ristede pinjekerner og evt. tynde strimler tørret tomat.

( Spis brød til, – hjemmebagt! ikke Kohberg. )

Pestomarinade.:

Lidt skalotteløg, hvidløg og lidt persille samt et bundt basilikum hakkes i en F.P. og blendes med olivenolie, krydres med lidt salt, hvid kværnpeber og hvid balsamico.

 

Paella Espagnol.: ( 4 – 5 personer )

En kylling deles i 8 dele, krydres og brunes let i olivenolie, lægges tilside og i samme pande/ stegegryde ristes hurtigt forskellige skaldyr med skal og blæksprutte, krydret med s+p samt chilly/ hvidløg, lægges også til side, til sidst ristes forskellige grøntsager i passende stykker ( rød/ grøn peberfrugt, rødløg, gulerod o.l. ) alt velkrydret, stilles tilside. Panden med den overskydende olie koges af med en sjat hvidvin og hældes over i et ildfast fad.

I en tykbundet gryde sauteres finhakkede alm. løg, i rigelig olivenolie ( ikke brune) , tilsæt 1 gram safran og en ½ teske gurkemeje samt 4-500 gram Risottoris røres rundt til risen har opsuget olien 1 l. hønse og fiskebouillon kommes ved og risen koger 15 – 20 minutter til de er næsten møre, en dåse hakkede tomater kommes ved og koger op , hvorefter risen hældes over i fadet med afkoget, kylling og skaldyr stikkes ned i risengrøden så det er delvis dækket grøntsagerne fordeles imellem, fadet stilles i en middel varm ovn i ca. 10 – 15 minutter.

Skriv et svar